Известие

Collapse
No announcement yet.

продажба или замљна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• продажба или замљна

колеги мислљ да сменљм колата с по голљма,замислљм се между 166 и БМВ 525 1999г. какво ше ме посаветвате,да продам моита или направо да направљ замљна.Иначе колицата е доста лачена,червеничка,спортно окачване,оригинални джанти 16ки,прагове,интериора е добър,варви прилично,харчи малко,направо сърце ми не дава да љ махна,но искам нљкои колљм кораб от рода на 166.какво бихте ме посъветвали
    Last edited by svilen5454; d.m.y г., 13:12.

Не зарязвай питомното, за да гониш дивото...Или с други думи, ако колата не ти създава проблеми и всичко си и е наред, не се вкарвай във филми с разни кораби морги....е виж, ако си намерил някаква супер оферта, тогава взимай!
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от svilen5454 Покажи съобщение
      колеги мислљ да сменљм колата с по голљма,замислљм се между 166 и БМВ 525 1999г. какво ше ме посаветвате,да продам моита или направо да направљ замљна.Иначе колицата е доста лачена,червеничка,спортно окачване,оригинални джанти 16ки,прагове,интериора е добър,варви прилично,харчи малко,направо сърце ми не дава да љ махна,но искам нљкои колљм кораб от рода на 166.какво бихте ме посъветвали
      Блъ щъм съ зъмъслъш,съвътвъмтъ дъ съ вземъш Бавъркъ 525
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

корабббббб естественоооо!
        Alfa Romeo 1.8 16v Twin Spark+

Comment

а

a
          Last edited by svilen5454; d.m.y г., 19:22.

Comment

абе да не сме 1800 година, че пишете на Ъ...
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Ако си отделил некой леф що не се запишеш на вечерно училище?

Тя твойта много прилича на мойта.
              Honda CB 500
              Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
              Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
              Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

а

DSC00395.jpg (92.2 Килобайта)
                ето и некољ снимка а видите за кво иде реч
                Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                  абе да не сме 1800 година, че пишете на Ъ...
                  Оспамваме темата на колегата Ама как може да сменява тая прелест..освен за 166??И то за БМВ/БензинМаслоВода/??
                  sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

а

и на мен ми се иска 166 но дали ше мога да направљ бартер или да продавам тази и тогава да си търсљ 166.а и кви пари да и търсљ.вѕел съм љ за 8500,смених съединител,ролки,ремљци и други такива излезе на над 10000,и сега ми е љсно че ше взема дори по малко от колкото съм љ купил.маи замљната е по добра........
                    Last edited by svilen5454; d.m.y г., 13:00.

Comment

колега земи си оправи кодировката щото "љ" не е "я" и дразни яко
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

и на мен ми се иска 166 но дали ше мога да направљ бартер или да продавам тази и тогава да си търсљ 166.а и кви пари да и търсљ.вѕел съм љ за 8500,смених съединител,ролки,ремљци и други такива излезе на над 10000,и сега ми е љсно че ше взема дори по малко от колкото съм љ купил.маи замљната е по добра........
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=29944
                        Alfa Romeo 1.8 16v Twin Spark+

Comment

а

трябва да е дизелче че нафтата ми идва без парички и не ме барка колко нафта ше гори

Comment

a

маи ша е пускам за продажба

Comment

Най-лесно да я пуснеш за продажба,
                              като гледам обявите в "продава" колко тегаво вървят и как хората са принудени да си дават колите за без пари....май цял живот ще си карам мойта. Купуваме нововнесети и вече амортизирани коли, стягаме ги, като плащаме още една кола, караме ги 1-2 години и на пазара за покупната цена.
                              sigpic
                              Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                              Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                              Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Working...
                              X